Sortiment

Siquilia Nero d'Avola

Siquilia Nero d'Avola, 2018

Rött vin
Sicilien, Italien

89 kr

Siquilia Nero d´Avola är en spännande ekologisk nyhet från Sicilien. Ett smakrikt vin för dig som vill ha karaktär, djup och kraft, dessutom till mycket bra pris. Odlingen sker på hög höjd med låga skördeuttag. Detta har, tillsammans med toppåret 2018 års varma dagar och svala nätter, gett vinet en karaktär utöver det vanliga. Här finns härlig fruktighet av körsbär och björnbär som tillsammans med kryddiga toner ger ett exceptionellt uttrycksfullt vin med hög ambition och stil. Servera Siquilia till smakrika pastarätter, hembakad pizza med mozzarella och tomater, eller bara som det är i ett stort vinglas för att njuta av Siciliens smaker och dofter.

Casa Marrone Appassimento Bianco

Casa Marrone Appassimento Bianco, 2018

Vitt vin
Italien

99 kr

Casa Marrone-vinerna görs i nära samarbete med familjen Botter som har flera vingårdar i Veneto och Apulien i Italien. Nu utökas Casa Marrone-familjen med en vit appassimento i traditionsenlig, italiensk anda. Skapat av torkade druvor bjuder detta ekologiska vita vin på en spännande smakupplevelse. Här finns fruktiga inslag av solmogna päron, persika, mandarin och kryddiga toner av färska örter. Vinet är välbalanserat tack vare sin druviga smak och naturliga friskhet. Det passar utmärkt till en smakrik fiskrätt, som ugnsbakad eller grillad lax, och tack vare sin rika karaktär kan det även passa bra till ljusare kötträtter, som fläskfilé i ugnen fylld med soltorkade tomater och fetaost.

Castelgufo Chianti Vino Biologico

Castelgufo Chianti Vino Biologico, 2017

Rött vin
Chianti, Toscana, Italien

89 kr

Castelgufo är ett nära samarbete utvecklat mellan The Wine Team och vinproducenten Cerester, som länge har arbetat med viner från Toscana i Italien. Vinet är ekologiskt odlat och kommer från Chianti i hjärtat av Toscana. Det är rikt, generöst och medelfylligt med mycket fruktiga smaker av röda, solmogna bär och frukter såsom körsbär och hallon, med inslag av örter och muskot. Ett vin som passar utmärkt till en vällagad, mustig ragu eller pasta bolognese toppad med färskriven parmesan. Servera gärna även till charkbrickan med tryffelsalami och en smakrik brieost.

Maison Robert Olivier Blanc

Maison Robert Olivier Blanc, 2018

Vitt vin
Alsace, Frankrike

119 kr

Från anrika familjen Biecher kommer detta ekologiska ”naturvin” gjort helt utan tillsatt svavel. Det har en fräsch fruktig smak och är gjort på utvalda klassiska Alsacedruvor från små lokala vinodlare i direkt närhet till vineriet i Saint-Hippolyte, Frankrike. Maison Robert Olivier Blanc är ett torrt vitt vin med en fräsch fruktig doft, inbjudande blommiga inslag och toner av mogen persika och äpple. Servera gärna vinet till en klassisk tarte flambée, den tunna krispiga pizzan som är så vanlig i området, eller till fisk- och skaldjursrätter.

Grande Nuit Sauvignon Blanc

Grande Nuit Sauvignon Blanc, 2018

Vitt vin
Pays d’Oc, Frankrike

79 kr

Fortant de France är beläget i den vackra hamnstaden Sète utanför Montpellier. Vinhuset är sedan lång tid tillbaka starkt förknippat med druvsortsbetecknade högkvalitativa viner från Languedoc-Roussillon. I denna goda sydfranska region är den allra första natten på årets skörd en stor och uppmärksammad händelse som kallas La Grande Nuit – den stora natten. Denna årliga premiär har fått ge namn till Grande Nuit Sauvignon Blanc. Vinets druvor skördas under natten, för att bevara så mycket av druvornas fräschör och koncentration som möjligt. Det här är ett friskt och läckert fruktigt vin med inslag av gröna äpplen, svartvinbärsblad, solmogna krusbär och lime.

Enzo Bartoli Dolcetto

Enzo Bartoli Dolcetto, 2017

Rött vin
Piemonte, Italien

99 kr

Målsättningen med vinserien Enzo Bartoli är att lyfta fram Piemontes mångfald. Genom att hitta rätt druvor från både kooperativ och enskilda vingårdar produceras vin i olika stilar och prislägen. Dolcettovinet är ett av det mest tillgängliga och drickvänliga som området har att erbjuda. Det har en fruktig och nyanserad smak av mörka körsbär, blåbär, kryddor och sötmandel – elegant med behaglig syra och mjuka tanniner. Dolcetto dricks bäst idag men klarar sig minst 2–3 år ytterligare. Serveras med fördel runt 18 grader till pasta, pizza och lättare kötträtter.

Château Morillon Cuvée Jardin Royal Organic 

Château Morillon Cuvée Jardin Royal Organic , 2016

Rött vin
Blaye Côtes de Bordeaux, Frankrike

149 kr

Château Morillon ligger i en vacker miljö av grönska, träd och vinrankor i den lilla kommunen Campugnan, omkring 50 km norr om staden Bordeaux. Marken här är idealisk för vinodling och består främst av lera och kalksten. Slottets nuvarande ägare Chantal och Jean-Marie Mado har alltid haft en stark tro på ekologisk odling och högsta kvalitet. På slottets egna vingårdar odlas de ekologiska druvorna till Cuvée Jardin Royal. Vinet har vilat på franska 225 liters ekfat i 12 månader. Resultatet är ett lika komplext som koncentrerat vin med integrerade fat och läcker mörk frukt. Ett fynd helt klart och ett underbart vin till mat. Lika gott att njuta av idag som lagringsdugligt.

Le Chef Rouge

Le Chef Rouge, 2018

Rött vin
Frankrike

89 kr

Le Chef Rouge är ett smakrikt vin gjort på södra Frankrikes premiumdruvor syrah, grenache, cinsault, och marselan. Denna klassiska druvkombination ger ett typiskt sydfranskt och smakrikt vin. Le Chef Rouge på imponerande 1-litersbutelj är ett mångsidigt vin, lätt att tycka om och ett perfekt exempel på hur ett franskt rödtjut ska smaka. Doften är generös och fruktig med inslag av björnbär, hallon och choklad. Smaken är mustig och kryddig med toner av mörka bär, peppar och fat.

Le Chef passar utmärkt till biff med bearnaisesås, fläskfilé i ugn eller varför inte prova vinet till en god toast? Det här är vinet för dig som gillar fylliga och fruktiga viner och vill ha mycket vin för pengarna.

Casteloro Prosecco Frizzante

Casteloro Prosecco Frizzante, NV

Mousserande
Prosecco, Venetien, Italien

89 kr

Casteloro Prosecco Frizzante är en frisk och fruktig prosecco med mjukare mousse, mindre bubblor och lenare munkänsla än en vanlig prosecco – gjord på ekologiskt odlade druvor och med en traditionell hantverksmässig spago-förslutning.
Doften är elegant med toner av gröna äpplen, päron, citrus och melon. Smaken är välbalanserad fruktig med inslag av päron, äpplen, citrus, melon och mandarin. Lägre tryck i flaskan ger en extra len och rund munkänsla som ytterligare lyfter frukten och smaken.

Skapad av Viticoltori Ponte, en av områdets mest framstående kooperativ som förra året fyllde 70 år. Vinmakande genom generationer av nedärvd kunskap om hur man bäst tar tillvara på råvaror och terroir borgar för hög kvalitet.

Vino Libre Garnacha

Vino Libre Garnacha, 2018

Rött vin
La Mancha, Spanien

115 kr

Syskonen Delgados ambition är att göra viner på ett mer naturligt sätt genom att odla ekologiskt och undvika tillsatt svavel. Med sitt ekologiska helhetstänk har de skapat detta vin i samarbete med Alsacebaserade producenten Jean Biecher. Vino Libre är ett medelfylligt, smakrikt vin med en framträdande kryddig och rökig karaktär där toner av körsbär och färska örter gör sig påminda. Det passar bra tillsammans med en spansk charkbricka med tunna skivor serranoskinka, nystekta pimientos de padron med flingsalt och mild, len manchego-ost. Det är också gott till kötträtter, eller varför inte dricka Vino Libre tillsammans med en vego-rätt som chili SIN carne?

Amarone della Valpolicella Casteloro

Amarone della Valpolicella Casteloro, 2016

Rött vin
Valpolicella, Venetien, Italien

169 kr

Ta chansen att uppleva detta italienska hantverk till ett mycket bra pris – ja, detta är den bäst prissatta Amaronen i Sverige! Doften är fruktig av mörka körsbär och björnbär. Här finns också kryddighet från nejlikor, kaffe, vanilj och mörk choklad. Den fylliga smaken bjuder på körsbär, björnbär, russin, nypon, örter, rostat kaffe och mörk choklad. Druvsammansättningen är 70 procent corvina, 15 procent corvinone och 15 procent rondinella. Vinet passar utmärkt till kraftiga kötträtter på nöt och lamm, mustiga grytor och smakrika ostar.

The Butcher White Cuvée

The Butcher White Cuvée, 2018

Vitt vin
Burgenland, Österrike

119 kr

Hans Schwarz är från början slaktare. I många generationer har hans familj odlat druvor i trakterna kring byn Andau i Burgenland men utöver hobbyproduktion har druvorna sålts. För 25 år sedan kom Hans i kontakt med Österrikes mest framstående vinmakare Alois Kracher som efter att ha provat Hans egna vin intalade honom att byta bransch och producera vin under eget namn. Hans slakteri har följt filosofin nose-to-tail långt innan det var trendigt – hållbarhet är tradition i hela regionen och samma filosofi gäller såklart The Butcher. The Butcher White Cuvée är fruktig och frisk med läckra inslag av päron, aprikos, mineral, vita blommor, lime och örter. Serveras helst vid 8–10° C som aperitif eller till rätter av kyckling, fisk eller skaldjur. Passar även mycket bra till lokal österrikisk mat likt schnitzel.

50° Riesling Trocken

50° Riesling Trocken, 2017

Vitt vin
Rheingau, Tyskland

95 kr

Vinet görs av den klassiska vinproducenten Schloss Johannisberg, mitt i Rheingau. Namnet 50° Riesling har sin förklaring. Rakt igenom vinodlingarna går nämligen den 50:e breddgraden, den gräns som anses vara den nordligaste för att odla druvor till kvalitetsvin. Hyllat i pressen världen över bjuder detta friska och fruktiga rieslingvin på inslag av gröna äpplen, lime och persika. Den härligt läskande eftersmaken gör att det passar perfekt som aperitif samt till skaldjur, lättare fiskrätter och asiatisk mat.

Barone Montalto Pinot Grigio Brut

Barone Montalto Pinot Grigio Brut, NV

Champagne & Mousserande
Sicilien, Italien

79 kr

Ett torrt, läskande och prisvärt mousserande vin gjort av handskördade druvor från Santa Ninfa i Trapani på Siciliens västra sida. Vinet görs av pinot grigio som efter skörd pressas försiktigt för att sedan jäsa svalt och långsamt genom charmatmetoden, där kolsyran uppstår i tanken. Vinet ligger sedan på jästfällningen i cirka 4 månader för extra kraft och smak. Producenten, Barone Montalto, grundades år 2000 och odlar en hel del av sina 400 hektar biodynamiskt. Smaken på detta vin är fruktig med pigga, balanserade bubblor och inslag av päron, fläder, citrus och rostat bröd. Det passar perfekt till fisk och skaldjur, eller bara som det är.

Haute Couture

Haute Couture

Mousserande
Frankrike

89 kr

Haute Couture Blanc är ett franskt mousserande vin med toner av päron, persika, citrus och rostat bröd. Det sätter guldkant på varje tillställning och passar lika bra som sällskapsdryck till ost- och charkbrickan, som till sushi och asiatiska rätter. Vinet är producerat av Jean-Charles Boisset, som är ett av vinvärldens största namn. Decanter Magazine har flertalet gånger listat honom som en av vinvärldens femtio mest inflytelserika personer.

JC, kort för Jean-Charles Boisset, började sin vinresa i Vougeot i Bourgogne, där han som ung växte upp bland ikoniska vinhus och en kultur vars rötter är djupt förknippade med vinproduktion. Hans föräldrar, Jean-Claude och Claudine Boisset, grundade familjeföretaget 1961 och idag är det den tredje största vinproducenten i Frankrike. JC Boisset är en producent som drivs av elegans, renhet och respekt för ursprung.

S:t Eriks Lager

S:t Eriks Lager

Öl
Sverige

17,90 kr

Här bjuds vi på en klassisk, ofiltrerad, ljus och välgjord hantverkslager tillverkad av noga utvald malt, med beska och örtiga aromer som kommer från den europeiska humlen. Drick kyld, antingen vid en bardisk i stan eller på middag med vänner hemmavid. S:t Eriks Lager möter det nyvaknade intresset för underjästa lageröl – en smak att njuta av när du vill ha en okomplicerad men samtidigt mycket matvänlig öl.

Castelgufo Chianti Eko

Castelgufo Chianti Eko, 2017

Rött vin
Chianti, Toscana, Italien

89 kr

Vinet är smakrikt, generöst och medelfylligt med mycket frukt av röda, solmogna bär, körsbär och hallon. Välbalanserad och genuin karaktär med inslag av örter och muskot. Chianti ligger mitt emellan städerna Siena och Florens i de allra mest centrala delarna av Toscana. Dess soliga klimat och vackra böljande landskap ger utmärkta förhållanden för vinodling. Ekologiska Castelgufo Chianti passar utmärkt till de Italienska middagarna tillsammans med en vällagad mustig ragu eller pasta bolognese toppad med färskriven parmesan. Servera gärna även till charkbrickan med tryffelsalami och en smakrik brieost.

GW:s Vita

GW:s Vita, 2017

Vitt vin
Tejo, Portugal

269 kr

Det vita vinet är fruktigt med viss kryddighet och har smak av nektarin, apelsinblom med lite tropiska toner. Den fint balanserade fruktigheten avslutas med en fräsch och rund eftersmak. Vinet är av drickvänlig kvalitet och passar till såväl mat som i ensamt majestät.
 
GW:s Vita är gjort på lokala druvorna Fernão Pires, Arinto och Trincadeira das Pratas som plockats från vinrankor odlade intill floden Tejo.

Girard Old Vine Zinfandel

Girard Old Vine Zinfandel, 2016

Rött vin
Napa Valley, Kalifornien, USA

199 kr

Girard är Systembolagets enda zinfandel-vin från Napa Valley, hjärtat i den kaliforniska vingården. Majoriteten av vinstockarna är mellan 85 och 110 år gamla - en ansenlig ålder inte bara i den amerikanska vinvärlden. De gamla stockarna ger färre och mindre men därmed också mer koncentrerade druvor, som den skicklige vinmakaren Marco DiGiulio hanterar på bästa sätt. Druvorna skördas för hand i vingårdarna Blue Ridge och Morgan Vineyards på Mount Vaca samt Godward Vineyard i Calistoga.
Girard Old Vine Zinfandel är både maffigt och elegant med en perfekt balansera syra. Ett förstklassigt hantverk! 
 

Saint Clair Origin Sauvignon Blanc

Saint Clair Origin Sauvignon Blanc, 2016

Vitt vin
Marlborough, Nya Zeeland

109 kr

Saint Clair grundades 1978 av Neal och Judy Ibbotson och var en av de första privatägda vingårdarna i Marlborough. Till en början såldes gårdens druvor till lokala vinföretag men1994 togs beslutet att höja kvaliteten, vilket ledde till etableringen av Saint Clair Family Estate. Genom åren har huset viner fått uppmärksamhet och prisats världen över. Druvorna till Saint Clair Origin Sauvignon Blanc skördas under natten och jäser under 21 dagar på rostfria ståltankar. Vinet får sedan mogna i två månader. Resultatet är en intensiv smak och doft med toner av passionsfrukt, krusbär och örter. Krispigt med frisk, hög syra och en rik, elegant smak. En lysande match till vinterns eleganta fisk och skaldjursrätter.

Saint Clair Pioneer Block 3 Sauvignon Blanc

Saint Clair Pioneer Block 3 Sauvignon Blanc, 2017

Vitt vin
Marlborough, Nya Zeeland

129 kr

Vinet har en stor, djup doft av fläder, krusbär, svartvinbär, lichie samt passionsfrukt. Smaken är torr med krispig syra, samma fruktkaraktär som i doften med mineraler, en härlig rondör samt en lång aptitretande eftersmak. Passar utmärkt till ostron, fisk- och skaldjur, gärna tillsammans med syrliga tillbehör, fräsch plockmat samt till getost.

Saint Clair grundades 1978 av Neal och Judy Ibbotson och var en av de första privatägda vingårdarna i Marlborough. Druvorna såldes ursprungligen till lokala vinföretag men 1994 bestämde sig Neal och Judy för att höja kvaliteten och detta ledde till etableringen av Saint Clair Family Estate. 1994 var första gången som alla viner vann medaljer, inklusive guld och vinerna är sedan dess populära världen över.

Castelmare Valpolicella Ripasso

Castelmare Valpolicella Ripasso, 2016

Rött vin
Venetien, Italien

92 kr

Cantina Valpolicella Negrar har en framstående plats i Valpolicellas historia. Vinkooperativet grundades den 23 augusti 1933 av sju initiativtagare vars idé var att skydda valpolicella-vinernas unika karaktär och kvalitet. Druvorna till Castelmare Valpolicella Ripasso 2016 jäser en andra gång, i 15 dagar tillsammans med torkade druvor som använts vid amaroneproduktion. Därefter lagras vinet i 18 månader på ekfat och slutligen sex månader på flaska. Resultatet är ett elegant, kryddigt, djupt och nyanserat vin med toner av mörka körsbär, choklad och finstämda toner från faten. Vinet är alldeles utmärkt att njuta till såväl charkbrickan som till kött och pastarätter, gärna med inslag av tryffel.

Casteloro Prosecco

Casteloro Prosecco, NV

Mousserande
Prosecco, Venetien, Italien

89 kr

En frisk och fruktig prosecco gjord på noga utvalda ekologiskt odlade druvor. Doften är elegant med toner av gröna äpplen, päron, citrus och melon. Smaken är välbalanserad fruktig med inslag av päron, äpplen, citrus, melon och mandarin.

Viticoltore Ponte är ett av områdets största kooperativ och grundades under efterkrigstiden år 1948 av en liten grupp entusiastiska vinmakare som på kort tid lyckades samla 116 vinodlare under det som idag är ett kooperativ bestående av 1200 odlare. Kooperativet borgar inte bara för en konsekvent kvalitetsnivå utan också för en levande italiensk landsbygd då det möjliggör för många mycket små vinodlare att leva av sin mark och sina traditioner.

Churchill's Late Bottled Vintage Port

Churchill's Late Bottled Vintage Port, 2014

Portvin
Porto, Portugal

179 kr

Druvsorterna är de lokala touriga naçional, tinta roriz, tinto cão med flera. Efter skörd sker klassisk vinifiering där vinet lagras vidare i ekfat under hela fyra år, och därefter ytterligare en tid i flaska innan lansering. Det ger en tät men ovanligt elegant port med doft av mörka plommon, bigarrå, fikon samt mörk choklad och viol. Smaken är balanserad, relativt söt och fyllig, med fruktighet och komplexitet. Eftersmaken är fullpackad av russin, nötter, fikon, mörka plommon och fina chokladtoner. Servera vid cirka 18 grader till vällagrade ostar eller bakverk innehållande choklad eller mörka bär – ett måste till julens ost- och dessertbord!

I och med att tappning på flaska sker helt utan filtrering fortsätter vinet att utvecklas, vilket även gör det intressant att lagra vidare.

Champagne Lombard Extra Brut Premier Cru Blanc de Noir

Champagne Lombard Extra Brut Premier Cru Blanc de Noir

Champagne
Champagne, Frankrike

299 kr

Champagnehuset Lombard har den senaste tiden smalnat sin verksamhet till att uteslutande producera kvalitet utan kompromisser. Champagne Lombard Extra Brut Premier Cru Blanc de Noir är gjort på 100 procent pinot noir där frukten kommer från Premier Cru-vingårdar i Montagne de Reims. Traditionell korgpressning och vinifiering följt av blending där en relativt hög andel av reserve-vin tillsatts. Vinet har legat på sin jästfällning i 48 månader innan degorgering. Champagne Lombard Extra Brut Premier Cru Blanc de Noir har en komplex fruktighet i doft och smak samt lätt brödig ton och mycket fräsch längd, underbar arom som passar speciellt till skaldjur. Det här är en lysande Premier Cru till fyndpris som dessutom har vunnit guld i international wine challenge.

Villa Maria Private Bin Organic Sauvignon Blanc

Villa Maria Private Bin Organic Sauvignon Blanc, 2017

Vitt vin
Marlborough, Nya Zeeland

109 kr kr

Redan 1961 grundade Sir George Fistonich Villa Maria Estate på Nya Zeeland. Som kvalitetssatsande pionjär vann Fistonich och hans viner flera priser, Sir George blev adlad för sina insatser för vinindustrin på Nya Zeeland och sauvignon blanc-vinet satte standarden för många andra vinmakare.
Idag behåller detta ekologiska vin från Marlborough sin särställning tack vare typisk, men ändå välbalanserad och mycket behaglig, ursprungskaraktär. Doften är aromatisk med mogna krusbär och svartvinbärsblad. Smaken har hög syra med krispiga, örtiga toner, solmogen lime och krusbär. Det passar perfekt som aperitif, till sushi eller andra rätter av fisk, skaldjur eller grönsaker.

Alain Jaume Côtes du Rhône Grand Veneur Organic Reserve

Alain Jaume Côtes du Rhône Grand Veneur Organic Reserve, 2017

Röda eleganta viner
Côtes du Rhône, Rhône, Frankrike

109 kr

Alain Jaume har varit vinodlare i Châteauneuf-du-Pape sedan 1826 och klassas som en av topproducenterna i området. Detta tack vare sina fantastiska vingårdslägen, sin höga kvalitet och sina högt rankade viner. Producenten har vid flertalet gånger fått 100 poäng av 100 möjliga av vingurun Robert Parker för sina Châteauneuf-du-Pape viner. Côtes du Rhône Grand Veneur Organic Reserve är vegan-vänligt och ekologiskt. Vinet är intensivt fruktig och kryddigt med fin struktur och långt avslut. En utmärkt följeslagare till höstens mustiga grytor, till charkuterier och lagrade ostar. Ljuvligt att dricka idag men kan också lagras i upp till fem år.

Mozart Dark Chocolate

Mozart Dark Chocolate


Salzburg, Österrike

191 kr

Efter guldmedaljer och tilldelningar av ”Årets chokladlikör” i internationella tävlingar vågar vi lova att Mozart chokladlikörer är världens bästa i sitt slag. Nyligen bekräftades detta återigen av International Wine and Spirits Competition (IWSC) som dessutom tilldelat Mozart Destilleri ”Årets Likörproducent ”. Denna unika chokladlikör kännetecknas av den vackert folierade runda flaskan, en unik produktionsprocess där likörens olika element blandas på samma vis som delarna i ett musikarbete. Detta givetvis på förstklassiga råvaror. Vad sägs om belgisk gourmetchoklad, äkta bourbonvanilj från Madagaskar, färsk grädde från Nederländerna och utvalda kakaoböner (Forastero and Trinitario) från Västafrika och Karibien. Inga tillsatser, bara hundra procent naturliga råvaror.

Menetou-Salon Les Thureaux

Menetou-Salon Les Thureaux, 2017

Vitt vin
Loiredalen, Frankrike

129 kr

Joseph Mellot grundades 1513 och är en sann ambassadör för Loire. Därtill den enda producent som idag har produktion från samtliga appellationer i Övre Loire. Vinhuset strävar ständigt efter att skapa ett uttryck troget var appellations unika terroir. En stark hållbarhetsfilosofi genomsyrar verksamheten. De var dessutom först i regionen med att certifieras enligt ISO 14001, vilket garanterar total spårbarhet från druva till flaska. Menetou-Salon Les Thureaux är det enda vinet från appellationen som finns på Systembolaget. Denna pärla är frisk och aromatisk i nyanserad stil. Sällskapar utmärkt med syrliga getostar eller lättare rätt av fisk och skaldjur.

Perelada Cava Stars Brut Organic

Perelada Cava Stars Brut Organic, 2016

Champagne & Mousserande
Spanien

109 kr

Spanska toppslottet Perelada gör inte bara strålande viner. Ägarfamiljen har också ett stort kulturintresse. De senaste trettio åren har Perelada ordnat bejublade konserter där världsartisterna står i kö för att uppträda. Med ekologiska Cava Stars vill huset hylla såväl världsartisterna som ge dig en chans att njuta av ett välgjort, mousserande årgångsvin – en ekologisk cava med stjärnglans. Vinet skapas enligt den traditionella champagnemetoden och har vilat drygt femton månader på sin jästfällning. Resultatet är en ren och frisk cava med fina bubblor och delikata blommiga och fruktiga aromer. Ett balanserat vin med fina mognadstoner.

Välkommen!

Du måste vara 25 år eller äldre för att besöka SvD Vin & Mat.

Jag är 25 år eller äldre