Gran Passione Organic Gold Release

Gran Passione Organic Gold Release

Mousserande · Italien

Dessa ljuva bubblor passar utmärkt till eleganta rätter – eller varför inte något mer oväntat som en bit choklad? Gran Passione Organic Gold Release finns att beställa på Systembolaget.se och levereras i en exklusiv flaska med mönstrat glas. LYXIGT VÄRRE!

Med utmärkelser som ”Mer än prisvärt” från Dina Viner Professional Edition nr 316, 2018 är Gran Passione alltså mer än värt sitt pris på ringa 75 kronor. Men låt inte priset lura dig – vinet passar såväl till både vardagsmaten som till de festligare tillfällena som aperitif eller till plockmaten på minglet. Gran Passione är ett elegant mousserande vin med friska och fruktiga smaker av päron, citrus, fläder och krispiga kex.

75 kr

Detaljer

Varunummer hos Systembolaget 7704
Förpackning Flaska 750ml
Alkoholhalt 11%
Passar till fisk, skaldjur eller som aperitif
Sockerhalt 2,4 g/ 100ml
Kategori och smaktyp Mousserande
Ursprung Italien
Producent ViniMundi

Veckans varor

Castelmondo Prosecco Extra Dry

Castelmondo Prosecco Extra Dry

Mousserande
Prosecco, Venetien, Italien

79 kr

Läskande Prosecco – frisk, fruktig, fräsch smak med inslag av persika, honungsmelon, fläder och lime. I Venetoregionen har man sedan drygt 100 år tillbaka tillverkat prosecco, Italiens mest kända bubbel! Druvsorten som används är Glera och resultatet blir ett lätt, friskt och fräscht vin med en härlig fruktighet.

Martini Prosecco

Martini Prosecco, NV

Mousserande
Prosecco, Venetien, Italien

85 kr

Martini Prosecco produceras av Martini Rossi, en italiensk firma grundad redan 1863 av Alessandro Martini och Luigi Rossi. Numera är företaget en italiensk ikon, och ett av de starkaste varumärkena i världen. Martini Prosecco är ett lätt, mousserande vitt vin med en frisk doft av äpple, päron och fräscha blommor. Det är torrt men fruktigt med en välbalanserad, frisk citrussyra. Vinet passar perfekt till sallader och kycklingrätter, och blir ett festligt ackompanjemang till buffén.

Att börja dricka i tidig ålder ökar risken för alkohol­problem.

Välkommen!

Du måste vara 25 år eller äldre för att besöka SvD Vin & Mat.

Jag är 25 år eller äldre